2
Skrivet den 7 november, 2014 av Klara Magnusson i Blogg
 
 

Var kan man köpa billiga prylar från Kina?

De flesta vet nog att man kan hitta väldigt billiga prylar i Kina. Allt från kläder och skor till teknikprylar, make-up tillbehör och leksaker, vissa saker nödvändigare än andra. Men alla kanske inte åker till Kina var och varannan dag men vill ändå kunna köpa lite Kina-stuff. Här kommer lösningen!

billiga prylar

Deal Extreme är en sida med bas i Kina. Här kan du hitta alla möjliga saker! Det är fraktfritt och mycket av grejerna är väldigt billiga jämfört med i Europa. Hur det går ihop med fri frakt och så billiga priser kan jag tyvärr inte svara på, men i de flesta fall kommer dina beställda prylar hem till dig. För att komma till sidan klicka här.

DX har även en sida där lagret ligger i Europa, detta innebär att leveranstiden blir kortare – och den hålls dessutom oftast. För att komma till DX Europa-sida, klicka här.

Notera!

  • Leveransdagarna stämmer oftast inte. Jag har beställt saker som har kommit flera månader för sent – men jag fick i alla fall dem!
  • Många prylar som jag köpt i Kina, även på DX, håller inte lika bra kvalitet som om du köper original. Kom ihåg det. Du får vad du betalar för kan man säga. En gång köpte jag några laddare där, två av dem brann upp så var försiktig!!
  • Det finns säker flera liknande sidor men DX är den jag har testat. Kom gärna med tips på andra bra Kina-sidor genom vår Facebook-sida eller kommentera nedan!

Annars är det bara att klicka dig in och beställa vad du nu vill ha. The limit is the sky…. eller nått. 😀


Klara Magnusson

 
Klaras första kontakt med Kina var redan på tidigt 00-tal då hon åkte till stora landet i öst för att turista och shoppa med sin mor. Det var då som Klaras fascination för Kina började och har bara blivit större och större ju mer hon har fått lära känna landet. Under 2010/2011 bestämde sig Klara för att studerade i Beijing som en del av sin masterexamen men har även turistat runt i landet ett flertal gånger sedan sitt första besök. Klara är vår träningsälskade Göteborska som har en förkärlek för Kinas mat och kulturhistoria. Hon kommer även avslöja kinesiska egenheter, underligheten och en och annan hemlighet.