0
Skrivet den 6 april, 2014 av Klara Magnusson i Blogg
 
 

China Beauty Expo i Maj

Skönhet har sedan långt tillbaka varit något vi människor eftersträvar. Men vad är skönhet? Ja det ligger i betraktarens ögon – men beror också mycket på vart i världen man befinner sig. Vi har tidigare skrivit om kinesisk skönhet, bland annat har vi tagit upp ögontrenden i Kina  där det blir mer och mer vanligt att man opererar ögonlocken för att ögonen skall se större ut samt att man använder färgade linser.

Den 7-9 maj går China Beauty Expo av stapel i Shanghai på Shanghai New International Expo Center. 1657 utställare kommer att finnas på mässan från 22 länder. Detta är den 18e gången China Beauty Expo hålls och anses vara en av de största utställningarna i Asien och top 3 i världen.


Bild lånad från mässans hemsida.

Är du sugen på att ta en titt på mässan så kan du se öppettider nedan eller klicka dig in här för mer info.

Datum och öppettider

Onsdag
7e Maj 2014: 9:00-17:00
Torsdag
8e Maj 2014: 9:00-17:00
Fredag
9e Maj 2014: 9:00-15:00

Adress:

Shanghai New International Expo Center
2345 Longyang RoadPudong


Klara Magnusson

 
Klaras första kontakt med Kina var redan på tidigt 00-tal då hon åkte till stora landet i öst för att turista och shoppa med sin mor. Det var då som Klaras fascination för Kina började och har bara blivit större och större ju mer hon har fått lära känna landet. Under 2010/2011 bestämde sig Klara för att studerade i Beijing som en del av sin masterexamen men har även turistat runt i landet ett flertal gånger sedan sitt första besök. Klara är vår träningsälskade Göteborska som har en förkärlek för Kinas mat och kulturhistoria. Hon kommer även avslöja kinesiska egenheter, underligheten och en och annan hemlighet.