0
Skrivet den 18 september, 2017 av Magnus Dettmar i Blogg
 
 

Daglig vlogg från Shanghai

Det var mer än två år sedan jag skev ett inlägg på motkina.se men jag följer diskussionerna bakom kulisserna med spänning och mitt intresse för Kina har aldrig varit så stort som NU! Jag har nämligen sagt upp mig, lämnat lägenhet, familj och vänner hemma i Stockholm och flyttat till Shanghai!

Här i underbara Shanghai är målet att starta företag. Denna resa kommer jag, och har redan börjat, dokumentera i form av en vlogg på YouTube under namnet DETTMAR (passande va?) Där lägger jag dagligen upp inlägg hur och vad jag gör för att starta bolag, men även mycket annat praktiskt om hur det är att bo och leva i Kina. Självklart är inte allting för seriöst, man ska ju ha kul också!

Så följ gärna mig på min resa som entreprenör i Shanghai genom att prenumerera på min Youtube kanal DETTMAR så lovar jag att ni kommer var med på en hej-dundrades resa!

(Jag har även en Facebook sida som heter DETTMAROFFICIAL, om ni vill följa mig där)

Mitt första vlogginlägg hittar ni nedan:

(OBS! PRENUMERERA GÄRNA)


Magnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!