1
Skrivet den 28 februari, 2014 av Erika Staffas i Blogg
 
 

Happy in Beijing


”Happy in Beijing” – Kom över det här klippet som får mig att bli så himla glad och är helt enkelt bara tvungen att dela det med er! Klippet är regisserat av Stephy Chung och skapat som i en motreaktion av alla de trista nyheter om Kinas smog som vi möts av varje dag. I beskrivningen till klippet står det såhär ”Some choose to hate, we chose to love. Pollution reached hazardous levels over the weekend of filming Beijing’s rendition of ”Happy”. This is how Beijingers reacted to the smog.”

Ps. Den blonda killen som dyker upp vid 0:13 och 3:34 är ingen mindre än svenske Friskis och Svettis-skaparens son Linus Holmsäter som dragit igång motsvariga varianten i Kina Heyrobics som nu finns både i Beijing och Shanghai. Missa inte att kika in Heyrobics Facebook, Weibo, TwitterSpotify-lista eller vårt egna reportage där Motkinas Gustav tränade med Heyrobics i Shanghai.

Läs om andra superhits på #Youtube eller #Youku


Erika Staffas

 
Erika är bosatt i Lund där hon i januari 2017 tar ut en dubbelkandidat i kinesiska och pol. kand. Erika har bott i Beijing, Kunming och Qingdao och började läsa kinesiska redan 2007.