0
Skrivet den 30 januari, 2014 av Erika Staffas i Blogg
 
 

Sveriges mästerkock – hur lagar man dumplings


I onsdagens (29/1) avsnitt av TV4:as Sveriges mästerkock ställdes deltagarna inför frågan – hur lagar man dumplings? En fråga som några stycken av dem inte var helt bekväma med. Hur gick det för dem? Och hur lagar man dumplings? Nu behöver du inte leva i ovisshet längre!

Är du sugen på att lära dig göra dumplings – då har du väl dessutom inte missat restaurang EATs dumiplingskola i Stockholm som vi tidigare har skrivit om? Och dessutom testat på själva?

Vi har ju dessutom en hel del andra reportage om dumplings som du inte får missa! Vi har t.ex. lagt ut recept, skrivit om hur du viker dumplings och den här tokiga historien om dumplingstanten på BLCUs campus!


Erika Staffas

 
Profilbild på Erika Staffas
Erika är bosatt i Lund där hon i januari 2017 tar ut en dubbelkandidat i kinesiska och pol. kand. Erika har bott i Beijing, Kunming och Qingdao och började läsa kinesiska redan 2007.