0
Skrivet den 27 februari, 2015 av Magnus Dettmar i Nyheter
 
 

Katy Perry kommer till Shanghai


Den 21 april kommer Katy Perry till Shanghai!

Hon är just nu ute på sin World Tour där hon bland annat skall spela i Amsterdam, Berlin, Stockholm (22 mars), men även Shanghai. Konserten skall hållas i Mercedez Benz arena den 21 april. Biljetterna går att hitta på smartshanghai.com, eller http://www.katyperry.com/events.

Tydligen känner sig Beijing utanför (enligt The Beijinger) då Perry hoppar över Beijing på turnén, men inte nog med det: även hennes parhäst från Super Bowl Lenny Kravitz kommer till Shanghai men uteblir från Beijing. Beijing får nöja sig med Pittbull, Owl City och Lisa Ekdahl.

Från Perrys Facebook event


Magnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!