0
Skrivet den 24 september, 2015 av Magnus Dettmar i Podcast
 
 

Podcast – Kinesiska kändisar

Fyra-sma-amnen-den-riktigaKinapodden är ute! Äntligen ett nytt avsnitt av vår podcast FYRA SMÅ ÄMNEN som handlar om allt som har med Kina att göra! I vårt sjunde avsnitt snackar Magnus Dettmar och Robert Odéen om kinesiska kändisar. Det blir allt ifrån kung-fu legender till kinesiska skådespelare som viker ut sig på Weibo. Dessutom intervjuar vi två kineser för att hitta alla godbitar som vi i väst har svårt att hitta! 45 minuter Kina-kärlek helt enkelt!

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ PODCASTEN OCH TIPSA DINA VÄNNER!
https://itunes.apple.com/se/podcast/motkina.se-podcast/id788047884?l=enMagnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!