2
Skrivet den 26 februari, 2014 av Magnus Dettmar i Podcast
 
 

Podcast: Lärare Magnus och elev Jessica

Fyra-sma-amnen-den-riktigaVi är otroligt glada att kunna presentera ett splitter nytt avsnitt av  Motkinas podcast Fyra Små Ämnen! Magnus Dettmar och Jessica Sollander snackar om hur det är att arbeta som Engelskalärare i Peking och hur det är att gå på Shanghai American School. Vi delar med oss av våra erfarenheter som vi hoppas kan ge lite tips till er som är på väg eller redan bor i Kina. Framförallt vill vi ge inspiration till att våga ta sig an detta otroliga land i öst. Kort och gott, 40 min Kina-glädje!

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ PODCASTEN!
https://itunes.apple.com/se/podcast/motkina.se-podcast/id788047884?l=enMagnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!