0
Skrivet den 12 december, 2013 av Magnus Dettmar i Blogg
 
 

Live från International Day

Motkina.se står på den prestigefyllda mässan International Day och snackar Kina, bjuder på godis och sprider vår entusiasm kring landet i öst. Kom gärna förbi! Vi står utanför D34!


Magnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!