0
Skrivet den 17 april, 2014 av Klara Magnusson i Blogg
 
 

”Made in China” – Succéföreställningen fortsätter!

Vi har tidigare skrivit om föreställningssuccén  ”Made in China”  med Stefan Andersson. Krogshowen som från start skulle bli sammanlagt sex föreställningar men slutade i 14 och planerar nu att fortsätta även nästa år! Efter premiären fick showen fyra getingar av GT och Lasse Råde skriver i sin recension på GT ”Det är kul som Galenskaparna, kvalitet och underhållande som Tommy Körberg/Claes Malmberg och nyskapande som… tja, jag kommer inte på någon. Stefan Andersson har helt enkelt tagit krogshowskonceptet och gjort det till sitt på ett alldeles nytt vis.”

Krogföreställningen utspelar sig i 1600- och 1700-talet Göteborg och tar med publiken på en historisk musikupplevelse. Under föreställningen får åskådarna följa den nioårige så kallade skeppskrabban på Ostindiefararen Götheborg till Qing-dynastins Kina. Läs mer om föreställningen på Motkinas tidigare inlägg.

Made in China har varit slutsåld på alla föreställningar och nu är det sagt att succéföreställningen fortsätter även nästa år på Kajsjuk 8 i Göteborg. Så vill du har biljetter måste du vara snabb när de släpps!

 

Bilden är lånad från Kajskjul 8.


Klara Magnusson

 
Klaras första kontakt med Kina var redan på tidigt 00-tal då hon åkte till stora landet i öst för att turista och shoppa med sin mor. Det var då som Klaras fascination för Kina började och har bara blivit större och större ju mer hon har fått lära känna landet. Under 2010/2011 bestämde sig Klara för att studerade i Beijing som en del av sin masterexamen men har även turistat runt i landet ett flertal gånger sedan sitt första besök. Klara är vår träningsälskade Göteborska som har en förkärlek för Kinas mat och kulturhistoria. Hon kommer även avslöja kinesiska egenheter, underligheten och en och annan hemlighet.