0
Skrivet den 13 september, 2014 av Jessica Sollander i Blogg
 
 

MotKina.se ett år


MotKina.se fyller ett år!

Vi är så oerhört glada över att ha funnits och växt under det gångna året. Vi har haft många skribenter, olika inslag och nya vänner i form av samarbeten.

Nu har vi en födelsedagsvecka framför oss med våra favoritinlägg, inlägg om favoriter och en tävling.  Och så tänkte vi bege oss ut på stan och bjuda in till att ta en drink, juice eller cola och träffa ossl! Håll utkik här och på Facebook!

Totalt har 44 000 personer besökt oss under året, det är helt otroligt. Men vi är inte nöjda! MotKina ser fram emot ytterligare ett år av spännande inlägg, nytt utseende på sidan, spännande utmaningar och nya vänner. Sprid gärna vår sida, like:a på Facebook och Twitter och skriv till oss. Vi älskar att få veta vad ni tycker och vad ni vill ha mer av.

Stora KRAMAR till alla.

MotKina-gänget


Jessica Sollander

 
Sin ålder till trots är Jessica en RRR (Riktigt Rutinerad Räv) i den kinesiska världen. Första gången hon bodde i Kina var under 2000-2002, och har sedan dess följt den stora tillväxten, framförallt i Shanghai, på nära håll. Under hela 2000-talet har hon spenderat olika kortare sejourer i landet.