2
Skrivet den 13 september, 2015 av Jessica Sollander i Blogg
 
 

Motkina.se firar två år!

2 år

Idag, 13 september,  firar vi 2 år på Motkina.se.

Det har varit en spännande resa, från en idé hos Gustav Jönsson till en liten organisation på ca 10 personer som ideellt arbetar med att sprida information och nyheter om Kina. Vi har haft några dalar och några toppar, några medarbetare som kommit och några som har gått. Men vi är ett kärngäng som består och jobbar tillsammans för det vi brinner för!

Vi har haft drygt 100 000 besökare på dessa två år. Vi har skrivit nästan 800 inlägg och nyheter. Vi har lärt oss oerhört mycket och hoppas att våra läsare också har gjort det!

Under sommaren och nu under hösten bygger vi vår nya hemsida, den kommer vara bättre, snabbare och snyggare, men framförallt fungera som en mer komplett Kina-sida där man kan hitta lite av allt. Vi fortsätta arbeta med samarbeten och letar nya samarbeten under hösten för att växa starkare tillsammans med andra.

Mest av allt vill vi tacka våra fina läsare och den skara återkommande besökare som gillar det vi gör och stöttar oss. Vi läser varje kommentar och är lika glada varje gång för delningar, likes och reflektioner – vi vill ha mer sånt!

Stora kramar och tack från Motkina-gänget,

Jessica, Erika, Klara, Magnus, Jonatan och Otto.


Jessica Sollander

 
Sin ålder till trots är Jessica en RRR (Riktigt Rutinerad Räv) i den kinesiska världen. Första gången hon bodde i Kina var under 2000-2002, och har sedan dess följt den stora tillväxten, framförallt i Shanghai, på nära håll. Under hela 2000-talet har hon spenderat olika kortare sejourer i landet.