0
Skrivet den 14 april, 2014 av Erika Staffas i Nyheter
 
 

Ny praktikplats på svenska ambassaden i Beijing!

svenska ambassadenIgår utlyste svenska ambassaden i Beijing att de söker en ny praktikant till deras tillväxtanalys-avdelning. Praktikplatsen är aktuell inför höstterminen 2014 (20 veckor) och sista ansökningsdag är 30:e april.

UppgifterDe huvudsakliga uppgifterna för praktikanten är att delta i kontorets arbete med analyser och bevakning av policyrelaterade händelser inom områdena tillväxtpolitik, forsknings- och innovationspolitik. Visst fokus ligger på teknisk utveckling, life sciences, energi- och klimatpolitik. Praktikanten ska också delta i kontorets allmänna administrativa och praktiska göromål.” 

För att kunna söka behöver du vara inskriven på universitet/högskola och du måste kunna påvisa att praktiken är relevant för din utbildning, antingen genom att det ingår som poänggivande kurs eller via meddelande från din institution. Kunskap i kinesiska är meriterande, men inget krav.

För mer information och ansökan KLICKA HÄR.


Erika Staffas

 
Erika är bosatt i Lund där hon i januari 2017 tar ut en dubbelkandidat i kinesiska och pol. kand. Erika har bott i Beijing, Kunming och Qingdao och började läsa kinesiska redan 2007.