Allt du vill veta om Kina och lite till

 


Om oss

Att genom att hjälpa svenskar att etablera sig i Kina, samt bidra till ökad kunskap och förståelse för landet, också främja Sveriges utbyte med Kina – både kulturellt och ekonomiskt.

Motkina.se startades i augusti 2013, med syftet att hjälpa alla svenskar med ett intresse för Kina. Genom att samla relevanta nyheter, praktisk information, bloggar från oss som bor här hoppas vi kunna ge en djupare förståelse för detta fantastiska land samtidigt som fler härliga människor blir inspirerade att upptäcka den rika kulturen som finns här.

Det spelar ingen roll om man har varit i Kina, bor i Kina eller ens har någon intention att åka till Kina. Gammal eller ung, student eller professionell. I forumet bjuder vi in alla som vill diskutera Kina, ställa frågor eller hitta nya vänner. I bloggen kan ni läsa om äventyr, resor, kultur blandat med vardagsskildringar från Kina. Spana in nyheter om du vill veta vad som händer borta i öst. Vår omfattande guide ger dig all information du behöver för att kunna resa, eller kanske flytta, till Kina.

Vi hoppas du kommer trivas alldeles utmärkt på Motkina.se. Se till att bli medlem (det kostar självklart inget), och kom och säg hej i forumet! Kontaktinformation till oss som sköter hemsidan hittar du här.