0
Skrivet den 2 november, 2014 av Jessica Sollander i Blogg
 
 

Pistoldansen med snygga tjejer blir viral


Vi gillar att dela med oss av vad som går viralt i Kina så väst också får hänga med i svängarna. Vi har ju tidigare bland annat berättat om Det lilla äpplet som gick i sommras. Nu är det dags för lättklädda tjejer som dansar i musikvideon till Taiwanesiska Lin Meixi och Xia Wenxi: Me Me Da. Lyssna och berätta vad ni tycker.

Så jag ställer mig frågan: Vem tittar på den här videon? Tjejerna dansar oerhört dåligt, inte syncat och ser allmänt besvärade ut. Den lille herren med tiger-ryggsäck som går och får slängkyssar gör mig smått obekväm och tjejerna verkar mest försökt framhäva tuttar och ben i största möjliga mån. Låten förtjänade något bättre. I min åsikt. Men eftersom den sprids som löpeld så har ju någon gjort rätt. Så nu så får väl vi hänga på den nya macarena-dansen och göra pistol-slängkyssar runt omkring oss också?

Har du koll på vad som går viralt just nu? Fundera på om du vill bli vår nya virala-reporter? Skicka oss ett mail!


Jessica Sollander

 
Sin ålder till trots är Jessica en RRR (Riktigt Rutinerad Räv) i den kinesiska världen. Första gången hon bodde i Kina var under 2000-2002, och har sedan dess följt den stora tillväxten, framförallt i Shanghai, på nära håll. Under hela 2000-talet har hon spenderat olika kortare sejourer i landet.