1
Skrivet den 27 mars, 2014 av Magnus Dettmar i Podcast
 
 

Podcast: Beijing Technology and Business University

Fyra-sma-amnen-den-riktigaNy podcast ute! Denna gången pratar Magnus Dettmar och Jonatan Zettergren om Beijing Technology and Business University. Vi pratar om fördelar och nackdelar med universitetet, vad man skall ta för kurser där och varför BTBU i framtiden kommer bli ett super-bra universitet! En mycket nyttig podcast för alla er som skall plugga i Kina, och framförallt på BTBU. Trevlig lyssning!

GLÖM INTE ATT PRENUMERA PÅ PODCASTEN:
https://itunes.apple.com/se/podcast/motkina.se-podcast/id788047884?l=enMagnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!