4
Skrivet den 15 februari, 2014 av Magnus Dettmar i Podcast
 
 

Podcast: Fyra Små Ämnen – Fudan University och Shanghai

Fyra-sma-amnen-den-riktigaÄntligen är ett nytt avsnitt av Motkinas podcast FYRA SMÅ ÄMNEN ute! Magnus, Robert och Louise snackar om deras erfarenheter av Fudan University, allt som man ska och inte ska göra i Shanghai samt diskuteras det kinesiska språket och allt som hör där till. En väldigt hörvärd podcast för er Handelsstudenter som åker och skall plugga där om drygt en månad!

Vi vill redan nu be om ursäkt för ljudet, Louises mikrofon slutade fungera och vi spelade in med iPhone-headset… Anyways, njut av en dryg halvtimmes Kina-snack och kommentera gärna efter vad ni tyckte om podcasten!

 

Glöm inte heller att prenumerera på podcasten på itunes:
https://itunes.apple.com/se/podcast/motkina.se-podcast/id788047884?l=en

(Rättelse: för studentvisum över sex månader krävs läkarundersökning)

 


Magnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!