1
Skrivet den 6 april, 2014 av Magnus Dettmar i Podcast
 
 

Podcast: Internet och Kina

Fyra-sma-amnen-den-riktigaÄntligen en ny podde ute! I detta avsnittet av FYRA SMÅ ÄMNEN  pratar Magnus Dettmar och Robert Odéen om fenomenet INTERNET och svårigheterna att använda det i Kina. Vi snackar sociala medier, vad man inte får skriva på bloggar i Kina och sedan får vi en EXKLUSIV intervju med två studenter som berättar om den förbjudna vägen att nå omvärlden via internet. 32 minuter Kina-kärlek. Varsågoda!

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ PODCASTEN!:
https://itunes.apple.com/se/podcast/motkina.se-podcast/id788047884?l=en


 


Magnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!