2
Skrivet den 24 december, 2013 av Magnus Dettmar i Podcast
 
 

Motkina.se nya podcast: Fyra Små Ämnen!

Fyra-sma-amnen-den-riktigaVi på motkina.se vill ge er läsare en rejäl julklapp, detta i form av en podcast som vi har döpt till ”Fyra små ämnen”! Magnus och Robert snackar om allt från kinesiska kopior till vänner i Kina, och mycket mer! Vi älskar ju Kina och kineser och fick även till en härlig intervju med Steven från Shanghai i podden samt julhälsningar från alla skribenter här på sidan. God Jul!

Skriv gärna en kommentar vad ni tycker om innehållet! Vad var bra? Vad var dåligt? Vad vill ni höra mer/mindre om? Vi vill höra alla era åsikter!

Podcasten finns även på itunes, prenumerera nu!
https://itunes.apple.com/se/podcast/motkina.se-podcast/id788047884?l=en

 

 

 Magnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!