3
Skrivet den 3 september, 2014 av Magnus Dettmar i Podcast
 
 

Podcast: Zhejiang Universitet och Hangzhou

Fyra-sma-amnen-den-riktigaDå säger vi välkommen till ett nytt avsnitt av Motkinas podcast Fyra Små Ämnen! Denna gången har vi bjudit in Diana Lim och Fredrik Fejne som pratar om Zhejiang Universitet, Hangzhou och allt däremellan. Vi utlovar skratt, bra info och en hel del konstigheter som man endast kan få uppleva om man bor i Kina! God lyssning vänner!

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ PODCASTEN
https://itunes.apple.com/se/podcast/motkina.se-podcast/id788047884?l=en

Kommentera gärna nedan vad ny tyckte var bra eller dåligt med detta avsnitt av vår podcast!

 

 


Magnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!