0
Skrivet den 18 februari, 2014 av Klara Magnusson i Nyheter
 
 

Polisen får kritik efter kinesisk sexrazzia

Igår rapporterade SVT om den polisrazzia som fick oväntade följder när de gripna prostituerade fick sympati och polisen möttes av kritik. Polisrazzian genomfördes av 6.000 poliser  i Dongguan efter att den statliga tv-kanlen CCTV gjort ett reportage om den pågående prostitutionsverksamheten på ett flertal hotell i staden. Läs mer om nyheten på SVT nyheter, där kan du även se inslaget om razzian. 

Idag rapporterade även Caijing att statsrådet uppmanar polisen i flera andra provinser att intensifiera arbetet mot prostitution och startar nu en storskalig kampanj.

 

CHINA-SOCIETY-SEX-PROSTITUTION


Klara Magnusson

 
Klaras första kontakt med Kina var redan på tidigt 00-tal då hon åkte till stora landet i öst för att turista och shoppa med sin mor. Det var då som Klaras fascination för Kina började och har bara blivit större och större ju mer hon har fått lära känna landet. Under 2010/2011 bestämde sig Klara för att studerade i Beijing som en del av sin masterexamen men har även turistat runt i landet ett flertal gånger sedan sitt första besök. Klara är vår träningsälskade Göteborska som har en förkärlek för Kinas mat och kulturhistoria. Hon kommer även avslöja kinesiska egenheter, underligheten och en och annan hemlighet.