3
Skrivet den 28 februari, 2014 av Klara Magnusson i Okategoriserat
 
 

When questions turn into blogginlägg

Nu har Motkina.se funnits i snart 6 månader och dagligen kommer nyheter och blogginlägg upp på siten. Vi skriver om det vi tycker är intressant, men vi vill veta vad ni vill läsa om och vad ni tycker är intressant!

Ge oss ämnen och kom med frågor (inga frågor är dumma frågor, glöm INTE det).  Vad vill du veta innan du reser till Kina? Vad vill du få tag på eller ha reda på om du redan bor i Kina? Vill du läsa fler personliga upplevelser, historiska händelser eller kanske fakta om olika provinser och spännande destinationer att resa till? Är det roligast att läsa udda nyheter eller de allvarliga? Önska vad du vill! The sky is the limit!

 


4555108439_01cbb0c580_o


Klara Magnusson

 
Klaras första kontakt med Kina var redan på tidigt 00-tal då hon åkte till stora landet i öst för att turista och shoppa med sin mor. Det var då som Klaras fascination för Kina började och har bara blivit större och större ju mer hon har fått lära känna landet. Under 2010/2011 bestämde sig Klara för att studerade i Beijing som en del av sin masterexamen men har även turistat runt i landet ett flertal gånger sedan sitt första besök. Klara är vår träningsälskade Göteborska som har en förkärlek för Kinas mat och kulturhistoria. Hon kommer även avslöja kinesiska egenheter, underligheten och en och annan hemlighet.