0
Skrivet den 26 mars, 2014 av Erika Staffas i Blogg
 
 

Ryssarna slår till igen!


Intervju med Raskalov, Rianews, 2012

Nu slår Ryssarna till igen – Motkina.se har tidigare rapporterat om när de galna ryssarna Vadim Makhorov (24) och Vitaliy Raskalov (20) tog sig upp i det svindlande 480 meter höga Shanghai Tower helt utan säkerhetslina och hur det sedan deras upptåg satt igång en trend av att klättra upp i höga byggnader och dokumentera från toppen.

Nu slår Ryssarna till igen! Denna gången är de på besök i Hong Kong och genom Raskalovs Webstagram-konto och Makhorovs Instagram-konto, kan man nu följa deras eskapader där de tar sig upp för Hong Kongs skyskrapor och Tsing Ma Bridge. Denna gången har de dessutom, enligt taggarna i deras foton på Raskalovs Facebook-konto och Makhrovs Facebook-konto, tagit med sig lika dåraktiga vänner.

För en annan, med svindel på bara några meters höjd, fattar jag inte ens när jag ser på de makalösa bilderna som ryssarna har tagit, varför man någonsin skulle vilja klättra upp i en byggnad på det sättet, men jag är nöjd, bakom skärmen där jag kan njuta av bilderna. Efter besöket i Hong Kong väntar, enligt Raskalovs Facebook, lika svindlande resor till Japan och Sydkorea.

För att komma till bilderna klicka dig in på deras Instagram- och Facebook-konton.


Erika Staffas

 
Erika är bosatt i Lund där hon i januari 2017 tar ut en dubbelkandidat i kinesiska och pol. kand. Erika har bott i Beijing, Kunming och Qingdao och började läsa kinesiska redan 2007.