2
Skrivet den 13 november, 2014 av Erika Staffas i Blogg
 
 

The Girlfriend Experience – för gamers!

the girlfriend experienceHar du hört om det senaste fenomenet hos kinesiska gamers? Det kallas ”Little Sister play companions” och är precis lika suspekt som det låter. Det är alltså en gamer som hyr tjejer per timme för att prata med över skype och få hjälp av desamma inuti spelet. Snacka om att slå två flugor i en smäll! Det är bland annat via den kinesiska tjänsten Taobao som det går att hyra ”lillasystrarna”, enligt de senaste rapporterna finns det just nu över 600 lillasystrar att hyra hos Taobao.

Det finns både lillasystrar som du behöver betala för och de som är gratis. De som går att hyra över t.ex. Taobao kostar ca 20 kr i timmen men det finns också vissa systrar som tar upp till 500 kr per timme. De som är gratis finns ofta på internetbarer och spelar tillsammans med kunderna för att få dem att stanna längre och locka till sig nya kunder.

The objective for these young women is to provide a happy and comfortable gaming environment; these magnificent ladies can help propel your game forward but can not guarantee success. DotA is a 5 player game; with the addition of this beautiful girl, the two of you won’t be enough to stem the tide of heaven.

Lillasystrarna är uppdelade i fyra olika kategorier med massvis av underkategorier, allt för gamerns behag så att de enkelt skall kunna hitta en syster som de gillar.

  1. Röst – Det finns kategorier för systrar med mjuka och varma röster, flickiga röster, kvinnliga röster, engagerande röster etc.
  2. Spelkvalitet – Olika kategorier för olika spel samt underkategorier för hur duktig systrarna är på respektive spel
  3. Utseende – Kategorier för systrarnas fysiska kännetecken
  4. Personlighet – Systrarnas personlighetsdrag och speciella kunskaper

Ha så kul… Men kom ihåg att systrarna inte garanterar vinst i spelen!!

Ps. Kommer du ihåg vårt inlägg om de kinesiska Pokkemon-fansen som gör revolt?


Erika Staffas

 
Erika är bosatt i Lund där hon i januari 2017 tar ut en dubbelkandidat i kinesiska och pol. kand. Erika har bott i Beijing, Kunming och Qingdao och började läsa kinesiska redan 2007.