6
Skrivet den 18 april, 2014 av Magnus Dettmar i Podcast
 
 

Podcast: Världens bästa Peking

Fyra-sma-amnen-den-riktigaVärldens bästa Peking – Ett nytt avsnitt av Kina-podden FYRA SMÅ ÄMNEN är ute! Denna gången snackar Jonatan Zettergren, systrarna Sofia och Erika Staffas Lindberg, Klara Magnusson och Magnus Dettmar om vår älskade favoritstad PEKING. Vi betar av alla måsten i huvudstaden, men ”with a twist”, som gör att din Peking-vistelse kommer bli så mycket bättre! Beijing, Peking, Norra Huvudstaden, kärt barn har många namn… ENJOY!

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ PODCASTEN OCH TIPSA DINA VÄNNER!
https://itunes.apple.com/se/podcast/motkina.se-podcast/id788047884?l=enMagnus Dettmar

 
Jag är en spontan, resgalen och driven student med stor passion för landet i öst; Kina! Jag har bott ett par gånger i Peking (världens bästa stad!) och varit i många andra städer i detta fascinerande land. Kinesiskan har varit bättre, med intresset för landet har aldrig varit större! Jag kommer dela med mig om mina erfarenheter här på motkina.se och svarar gärna på frågor angående allt från visum-frågor till hur man skall hålla kina-pinnar för att inte vara oartig. Skriv till mig i kommentarsfältet, eller släng iväg ett mail till magnus.dettmar@gmail.com så svarar jag asap! Zai jian!